У Кропивницькому з третьої спроби підвищили тариф на вивезення сміття

Сьогодні, 14 березня, члени виконавчого комітету міськради Кропивницького підтримали рішення про коригування ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” тарифів на послуги з вивезення побутових відходів. Унаслідок цього коригування вартість вивезення сміття для містян зросте до 12,01 грн для приватного сектору і 8,87 грн для населення ЖЕКів, ЖЕО, ЖБК, ОСББ та відомчого житла.

Нагадаємо, питання про підвищення тарифів виносили на розгляд виконкому вже втретє. Попередні спроби підприємства були невдалими – члени виконкому один раз негативно проголосували, а другий раз зняли його з порядку денного.

ТОВ “Екостайл” звернулось до виконкому з проханням підвищити тариф на вивезення сміття у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, здорожчання пального та збільшення тарифу на захоронення сміття.

Це підприємство відоме у місті своєю безвідповідальністю та неякісною роботою. На засіданнях нарад з питань ЖКГ неодноразово виникали скандали пов’язані з роботою “Екостайлу”. Мешканці приватного сектору постійно скаржаться на нечіткий графік збирання сміття а нерідко навіть на невивезення відходів.

Через безвідповідальність “Екостайл” у Кропивницькому утворилась “сміттєва ялинка”

Гній став каменем спотикання у стосунках мешканців Масляниківки з підприємством “Екостайл”

Кропивницьке КП “Універсал 2005” занижувало свої показники на користь ТОВ “Екостайл”

Через неякісну роботу “Екостайлу” мешканці Новомиколаївки вимагають зниження тарифу на вивезення сміття

Поширити:

Залишити коментар:

коментар