Школяр із Кіровоградщини – єдиний українець у списку учнів літнього табору “S’Сool LAB” у Швейцарії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учень 10-В класу НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» Чесницький Данило, вихованець секції МАНу «Технологічні процеси та перспективні технології» здобув право навчатися у літньому таборі S’Сool LAB (Швейцарія).

Як повідомляє сайт Олександрійської міськради, він став переможцем Всесвітнього рейтингу серед 2000 школярів з усього світу, які претендували на навчання у таборі.

Бажаючим взяти участь потрібно було представити свою мотивацію: які знання учень хоче отримати у літній школі та як буде їх застосовувати в подальшій науковій діяльності. Лише 24 учні отримали запрошення, серед яких і Данило – єдиний представник від України.

Щорічно S’Cool LAB Summer Camp проводить навчання для школярів у європейській організації з ядерних досліджень, яка знаходиться на території Франції і Швейцарії, неподалік від Альпійських гір.

Програма є безкоштовною для учасників табору та включає лекції, практичні заняття, відвідування наукових досліджень і семінарів-практикумів у лабораторіях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар