У Кропивницькому нетверезий водії в’їхав у дерево

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У ніч з 26 на 27 лютого патрульні затримали 2 нетверезих водіїв. Один з них, водій автомобіля “ЗАЗ Sens”, не впоравшись з керуванням в’їхав у дерево. Інцидент стався на вулиці Героїв України близько 20:00.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Охоронці порядку викликали швидку, але по приїзду лікарів 33-річний водій від фахової медичної допомоги відмовився. Під час спілкування з водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Втім освідуватися на стан алкогольного сп’яніння той категорично відмовився. Натомість чоловік постійно скаржився на біль у грудній клітині, тому патрульні вдруге викликали карету швидкої. Водія шпиталізували із підозрою на черепно-мозкову травму. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Близько 1:00 патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який керує автомобілем Skoda Octavia. За декілька хвилин даний транспортний засіб було виявлено на вулиці Комарова. 23-річний водій зізнався патрульним, що, дійсно, вживав слабоалкогольний напій. Освідування на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі це підтвердило – 0,69 проміле алкоголю в крові, що в 3 рази перевищує норму.

Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння). Право на керування автомобілем передали товаришу водія.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар