Школи Кіровоградщини можуть безкоштовно замовити краєзнавчу карту-схему “Височинне Поінгулля”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Громадська організація «Спільна дія» запрошує кропивничан на презентацію карти-схеми «Височинне Поінгулля та його цікаві місця», яка відбудеться 16 лютого о 16.30 в обласному художньому музеї. Уже зараз школи Кіровоградщини можуть безкоштовно замовити карту для свого навчального закладу.

Про особливості цієї карти в ефірі “Ранкової кави” розповіли її розробник Андрій Домаранський, представник ГО  «Спільна дія» Ганна Коломієць та мандрівник Олександр Олександров.

Вперше за роки незалежності України у картографічній формі узагальнені численні краєзнавчі дослідження Височинного Поінгулля. Мапа створена, щоб відновити та зберегти пам’ять про елементи ландшафтів краю, заповнити «чорну діру» туристичного простору Центральної України. Ідея створення та розробка карти належить кропивницькому географу Андрію Домаранському. Карта видана за фінансової підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна.

За словами Ганни Коломієць, будь-яка школа Кіровоградщини може безкоштовно замовити карту-схему для свого навчального закладу у ГО “Спільна дія”.

Як це зробити та чим унікальна карта “Височинне Поінгулля” дивіться у відео: 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар