У багатьох дітей школи №7 у Кропивницькому знаходять воші. Батьки звинувачують директора у бездіяльності

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація
Представники батьківського комітету школи №7 стверджують, що через бездіяльність директора навчального закладу тут може розгорітися епідемія вошей. У дітей з різних класів знаходять вошей.

За словами батьків, причиною цього є розповсюдження вошей у дітей з проблемної сім’ї – учнів цієї школи. За їхніми словами, директор закриває на це очі:
“Спочатку воші були у 5 дітей із неблагополучної сім’ї. Ми не одноразово звертались до директора з проханням вирішити цю проблему, але вона лише іронічно посміхалася і заявляла, що вона нічного нічого не може зробити” – розповіла одна з батьків Алла Бомко.
Сьогодні батьки знову ходили до директора своєї школи, проте ситуацію це не змінило. За словами активістів, виправданням такої ситуації директор вбачає контингент школи.
Також сьогодні активісти батьківського комітету прийшли до обласного управління освіти, де їм порадили звернутись до начальника міського управління освіти Лариси Костенко, а потім і до прокуратури:
“Питання повинно вирішуватися послідовно. За школи у місті відповідає Лариса Костенко. Спочатку потрібно звернутися до неї. Вже у разі їхньої бездіяльності можна прямувати до прокуратури, щоб вони перевірили роботу Костенко та директора школи”,  – зазначила  заступник начальника управління освіти Кіровоградської ОДА Лідія Шатна.
Згодом представники батьківського комітету звернулися до Лариси Костенко, яка пообіцяла провести перевірку закладу:
“Сьогодні-завтра поїдемо до школи. Головне зараз зупинити педикульоз та перевірити діяльність директора”, – відповіла на звернення батьків Лариса Костенко.
16121884_180294785780556_1704839179_o
Також вони звернулися в соцслужбу, де їм порадили написати колективну скаргу:
“Напишіть колективну скаргу на проблемну сім’ю. Ми створимо комісію, будемо розмовляти з батьками і вирішувати питання згідно результатів перевірки”, – відповіла начальник служби у справах дітей Ірина Сисак.
Батьки абсолютно незадоволені відповідями, які їм надали в управліннях та службі:
“Нас просто “ганяють” з однієї інстанції до іншої. Оскільки Костенко пообіцяла зробити перевірку сьогодні-завтра, ми чекаємо четверга, аби спитати про результати. Вже потім, у разі чого, будемо відстоювати свої права в прокуратурі”, – розповіла Першій електронній представник батьківського комітету Алла Бомко.
Наступні зрушення у справі поширення педикульозу в школі №7 читайте на Першій електронній згодом.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар