У Кропивницькому депутати меншості у міськраді заявили, що Програма розвитку ЖКГ міста складена “під більшість”

Депутати міської ради Кропивницького вчергове посварились між собою, сьогодні, 27 грудня, під час обговорення проекту “Про затвердження Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки”.

Депутатский корпус висловив серйозні претензії щодо Програми. Зокрема, депутат Демченко, Терзов і Цертій заявили, що об’єкти, які у 2017 році пропонують відремонтувати, розташовані на округах депутатів фракцій “Наш край”, “БПП”, “Опопблок” та “Рідне місто”. На думку частини депутатів, Програма на 2017 рік зроблена під конкретні політсили, які складають білшість у міськраді.

“У моєму величезному окрузі на весь мікрорайон Олексіївка передбачено 1 світлофор у 2017 році. Як я можу підтримувати цей проект”, – заявив депутат Михайло Демченко.

Депутат Дмитро Терзов, зокрема, запропонував відправити проект Програми на доопрацювання.

“Я пропоную Програму допрацювати, внести паритет між депутатами. Якщо деяким депутатам зробили мало на округах у тому році, вирівняти кількість об’єктів. Але не робити так, що у мене на окрузі передбачено встановити по 10-20 ліхтарів на двох провулках, а у когось на окрузі – по 11-13 об’ктів”, – заявив Терзов.

Проте, депутати не підтримали його пропозицію.

Депутати меншості заявили, що об’єкти, які вони подавали зі своїх округів, або не враховані зовсім, або перенесені на 2021 рік.

Коли спілкування переросло у словесні суперечки, міский голова оголосив перерву в засіданні на 10 хвилин і запросив голів фракцій міськради до себе в кабінет.

Нагадаємо, 21 грудня, члени Виконкому міськради погодили проект рішення міської ради “Про затвердження Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства міста Кропивницького на 2017-2021 роки”.

Читайте також: У 2017 році утримання, благоустрій та розвиток ЖКГ Кропивницького обійдеться міському бюджету в майже 138 млн грн

Поширити:

Залишити коментар:

коментар