Мешканцям Кіровоградщини виплатили понад 100 млн грн субсидій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Загальна сума субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, призначених домогосподарствам з початку року становила 108,5 млн грн. Окрім того, мешканці Кіровоградщини отримали готівкою 119,5 млн грн  – це загальна сума субсидій на купівлю побутового газу та твердого палива

Інформує Перша електронна з посиланням головне управління статистики у Кіровоградській області.

“У вересні 47,1% домогосподарств області отримали субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Загальна сума субсидій цього виду послуг, призначених домогосподарствам з початку року становила 108,5 млн грн. Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у вересні п.р. становив 153,4 грн”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, мешканці Кіровоградщини отримали готівкою 119,5 млн грн  – це загальна сума субсидій на купівлю побутового газу та твердого палива:

“Із початку року 51,6 тис. домогосподарств призначено субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на суму 147,2 млн грн. Середній розмір призначеної субсидії цього виду послуг на одне домогосподарство у вересні поточного року становив 2809,8 грн. Загальна сума субсидій готівкою, яка отримана домогосподарствами з початку року, становила 119,5 млн грн”, – додають у прес-службі ГУ статистики в області.

Нагадаємо, кількість домогосподарств, які отримували субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у червні 2017, становила 39,3% загальної кількості домогосподарств області.

Майже половина, а точніше – 47,8% від загальної кількості домогосподарств Кіровоградщини, отримували субсидію в грудні 2016 року.

Відзначимо, середня номінальна заробітна плата штатного працівника у Кропивницькому у I кварталі 2017 р. становила 5267 грн, що на 2,8% більше середнього рівня по області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар