Кіровоградщина: у маляти, яке померло через день після народження, виявлено тілесні ушкодження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Новонароджена дитина 35-річної олександрійки померла через день після народження. Про появу на світ цієї дитини у лікарні дізнались аж після того, як туди привезли маму, якій стало зле після пологів. Жінка каже, що не ставала на облік, адже не знала, що вагітна. Згодом правоохоронці повідомили, що у немовляти виявлено тілесні ушкодження.

35-річна породілля з Олександрії за попередньою інформацією, народжувала вдома і, за її словами, не перебувала на медичних обліках через те, що не знала про власну вагітність. Про подію працівників Олександрійського відділу поліції повідомили лікарі.

Карету швидкої медичної допомоги викликав чоловік, після того, як маля «з’явилося на світ», а дружина стала почуватися погано. І маму, і немовля було поміщено до лікарні. Вже наступного дня медики констатували смерть новонародженої.

Як повідомляється на ютуб-калалі “Олександрійські Новини“, у дитини було виявлено тілесні ушкодження.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 117 «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини» Кримінального кодексу України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар