У Кропивницькому замінюють аварійну ділянку тепломережі

Фахівці КП “Теплоенергетик” розпочали заміну аварійної ділянки тепломережі по проспекту Університетському, 11. У зв’язку з цим призупинили роботу Південно-західної котельні. Роботи обіцяють завершити до 18:00.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“Необхідно відзначити, що заміна теплопровода не є наслідком пориву, а направлена якраз на недопущення аварійної ситуації у майбутньому, коли на вулиці будуть морози, – відзначила начальник ГУ ЖКГ Тетяна Савченко. – Ми намагаємося використати для цього сприятливу нагоду – потепління. Усі керівники закладів соціально-культурної інфраструктури завчасно попереджені про ремонтні роботи і підготовлені до цього”.

На період заміни трубопроводу обмежили теплопостачання 321 житлового будинку: по вулицях Героїв України, Генерала Жадова, Космонавта Попова, Пацаєва, Волкова, Соборній та по проспекту Університетському, п’яти шкіл – ЗОШ № 8, 9, 19, 35, Гімназії новітніх технологій, СШ № 1, дев’яти дошкільних навчальних закладах – № 3, 14, 47, 61,62, 63, 67, 68, 71, позашкільний заклад “Каскад” та шести закладів охорони здоров’я.

Читайте також: Деякі світловодські школи працюватимуть у дві зміни

Поширити:

Залишити коментар:

коментар