Нетверезий водій вантажівки скоїв ДТП на заправці у Кропивницькому

На вулиці Габдрахманова у Кропивницькому сталася ДТП за участі вантажівки “MAN” та автомобіля “Mercedes-Benz Vito”. Водій вантажівки виїжджав із АЗС, але не дотримався безпечного бокового інтервалу та врізався в припаркований Mercedes. Згодом виявилося, що чоловік був нетверезий.

Подія сталася, учора, 15 листопада, близько 1-ї години ночі, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

У результаті аварії автомобілі отримали механічні пошкодження.

Під час спілкування з 37-річним водієм вантажівки, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився пройти огляд на вміст алкоголю в крові на місці, натомість, погодився проїхати до медичного закладу.

0ec547aa871cbe548cdbe18cc69c5279.jpg

Відповідно до висновку лікаря, рівень алкоголю в крові горе-водія становив 2,20 проміле, що в 11 разів перевищував допустиму норму.

“Як згодом з’ясувалося, перехожий помітив, що керманич вантажівки був напідпитку та зробив відповідне зауваження чоловіку. Той відповів, що все буде добре і сів до авто.

Але не все так добре, як здається.

Не встиг відвідувач заправки зателефонувати до поліції, як водій вчинив ДТП з іншим транспортним засобом”.

Поліцейські склали на громадянина адмінматеріали за ст.124 КУпАП (спричинення ДТП) та ч.1 ст.130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп’яніння).

Нагадаємо, на території школи у Кропивницькому п’яний водій скоїв ДТП.

Читайте також: П’яний водій на Chevrolet врізався в маршрутку у Кропивницькому

9a549e93b795b74816003e08c7c44eed.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар