У Кропивницькому пацієнт лікарні викинувся з вікна

@ скріншот із відео

Минулого тижня 54-річний житель села Олено-Косогорівка Кропивницького району вистрибнув із вікна четвертого поверху районної лікарні. Чоловіка з численними переломами і травмами доправили в обласну лікарню, але дорогою він помер в кареті “швидкої”.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного, повідомляє Перша електронна газета.

До лікарні чоловіка привезла сестра і попередила, що він зловживає спиртним. Той пробув у терапевтичному відділенні два дні. За словами сусіда по палаті Івана Володіна, уночі з четверга на п’ятницю чоловік встав, відчинив вікно, прикурив сигарету і вистрибнув. Пригадує, що напередодні загиблий поводився спокійно, але ввечері мав пригнічений настрій.

Травмований помер дорогою з районної лікарні в обласну. Поліція внесла інформацію про смерть до єдиного державного реєстру з приміткою самогубство – розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Заступниця головного лікаря районної лікарні Ольга Бондар припускає, що самогубство може бути синдромом відміни, який виникає внаслідок різкого очищення організму (шляхом крапельниць) від довго накопичуваних токсинів алкоголю. Тут потрібне вчасне втручання невропатолога у зв’язку зі змінами в психіці.

Нагадаємо, у Світловодську жінка вистрибнула з балкону і розбилася.

Читайте також: В Олександрії поліцейський ударив нетверезого водія мопеда.

Більше дивіться в сюжеті Суспільного:

54-х річний житель села Олено-Косогорівка Кропивницького району вистрибнув з вікна четвертого поверху лікарні

54-річний житель села Олено-Косогорівка Кропивницького району вистрибнув з вікна четвертого поверху районної лікарні. Про це розповів головний лікар Юрій Пивоварчук. За його словами, сталось це вночі з четверга на п’ятницю. Повідомили про це сьогодні. У поліції підтвердили факт загибелі чоловіка в наслідок травмування після падіння. Інформацію внесли до єдиного державного реєстру з приміткою самогубство – розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Опубліковано UA: Кропивницький Понеділок, 7 жовтня 2019 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар