У суді винуватець ДТП на Балашівці вибачився за смерть жінки

© скріншот з відео судового засідання

Кропивничанин, який п’яним збив насмерть жінку на Старій Балашівці і утік з місця події, визнав свою провину в суді.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Чоловік та син загиблої подали позов про моральне відшкодування по 500 тисяч гривень кожному. Підсудний з такою сумою не погодився і просто попросив пробачення.

Обвинувачений у скоєнні смертельної аварії в мікрорайоні Стара Балашівка Кропивницького визнав свою провину в повному обсязі.

Чоловік та син загиблої у смертельній аварії 6 червня в мікрорайоні Стара Балашівка в Кропивницькому подали позов про моральне відшкодування обвинуваченим завданої їм шкоди у вигляді по 500 тисяч гривень кожному. Підсудний з такою сумою не погодився й попросив пробачення у них. Обвинувачений у скоєнні смертельної аварії визнав свою провину в повному обсязі. 27-річного чоловіка обвинувачують у тому, що 6 червня на тротуарі він збив жінку, яка вийшла з маршрутки. Від отриманих травм вона померла в лікарні. Йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Опубліковано UA: Кропивницький Пʼятниця, 13 вересня 2019 р.

Нагадаємо, 6 червня, на Старій Балашівці водій “Toyota Corolla” виїхав на зустрічну смугу, вилетів на тротуар, зніс паркан і збив  51-річну жінку. Її доправили в лікарню, де через декілька годин вона померла. Винуватець смерті утік.

Під час втечі його автівка рухалася на неймовірній швидкості. Чоловік був п’яний – рівень алкоголю в крові у 7 разів перевищував допустиму норму. Його затримали за межами міста й арештували.

За вчинене водієві загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: На території школи у Кропивницькому п’яний водій скоїв ДТП

Поширити:

Залишити коментар:

коментар