Імовірному винуватцю смертельної ДТП у Вільшанці повідомили про підозру

Імовірному винуватцю смертельної ДТП у Вільшанці, внаслідок якої загинули двоє підлітків, повідомили про підозру. Сьогодні у Новоархангельському районному суді йому обиратимуть запобіжний захід. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Слідчі встановили, що близько 22:00, 21 травня, водій автомобіля Volkswagen, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння (згідно висновку лікаря нарколога), не впорався з керуванням та наїхав на пішоходів – учнів Вільшанської ЗШ І-ІІІ ступеню 2000 та 2002 років народження.

“У результаті дорожньо-транспортної події пішоходи були доставлені до Вільшанської ЦРЛ, де не приходячи до свідомості померли.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України, та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб).

Санкція інфоримінованої статті передбачає від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років”.

Досудове розслідування здійснюється групою слідчих поліції та групою процесуальних прокурорів.

Нагадаємо, у Кропивницькому вантажівка та позашляховик потрапили в ДТП.

Читайте також: У справі смертельної ДТП біля Суботців підозрюваному оголосили обвинувачення

Поширити:

Залишити коментар:

коментар