Новомиколаївка на два дні залишиться без води

Із 10:00 17 травня по 20:00 18 травня для мешканців багатоповерхівок в районі Новомиколаївки відключать водопостачання. Така ситуація зумовлена заміною частини каналізаційного колектора по вулиці Братів Ельворті у Кропивницькому.

Про це розповіла начальниця ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Валентина Давидчук, повідомляє Перша електронна газета.

Із 15 травня розпочинаються роботи по заміні частини каналізаційного колектора на ділянці між аркою та вулицею Братиславської. У зв’язку з тим, доведеться відключити подачу води на багатоповерхівки, аби мати можливість демонтувати трубопроводи, протяжність яких близько 40 метрів.

“На час відключення воду підвозитимуть цистернами, графіки розмістимо на сайті ОКВП “Дніпро-Кіровоград”. Просимо мешканців просять вибачити за тимчасові незручності, але такі роботи не можуть бути виконані без відключення водопостачання. Зазначу, що ми не будемо відключати приватний сектор, тому що там вода не від насосної станції і він менше включений до каналізаційної мережі”.

Також Валентина Давидчук додала, що старі залізобетонні труби, які вже майже розсипалися, замінять на нові – пластикові.

“Зараз ми будемо працювати на найаварійнішій частини, але вже є проект на заміну всієї ділянки. Новий трубопровід буде пластиковий – він більш надійний і краще пропускає каналізацію, що зменшує ризики аварій. Гарантійний термін його використання – 50 років”, – підсумувала Валентина Давидчук.

Нагадаємо, з 6 травня повністю перекрили рух під “Аркою” на Ельворті.

Читайте також: Через Кропивницький не їздитимуть поїзди у зв’язку з ремонтом “Арки”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар