У свій вихідний патрульний затримав імовірного грабіжника у Кропивницькому

Учора, 29 січня, у свій вихідний день кропивницький патрульний затримав чоловіка, який вихопив гаманець у 35-річної жінки і почав тікати.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку Патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

У вільний від роботи час інспектор управління патрульної поліції Кіровоградщини звично прогулювався містом з дружиною, скуплявся на ринку. Та раптом з натовпу пролунав жіночий крик: «Тримайте злодія! Він вихопив мій гаманець!». Серед розгублених громадян близько 14-ї години по вулиці Яновського бігла не на жарт налякана жінка. Попереду, на відстані близько 150 метрів від неї, біг чоловік.

Ситуація не потребувала додаткових пояснень. Патрульний миттєво зорієнтувався, наздогнав та зупинив імовірного злодія. З його кишені виглядав червоний жіночий гаманець, який вочевидь йому не належав. Надалі нападника та гаманець, у якому знаходились чималі кошти з документами, потерпіла та свідки події впізнали.

Вже за декілька хвилин на місце прибули поліцейські роти тактико-оперативного реагування, які встановили всі обставини нападу. Поруч з Критим ринком 35-річна кропивничанка заходила до магазину. У цей час позаду до неї швидко наблизився невідомий, штовхнув її та вихопив з рук гаманець, який вона тримала у руках. Після чого побіг у напрямку вулиці Комарова.

Імовірним нападником виявився 37-річний мешканець Кіровоградського району. Причини такого вчинку чоловік пояснити не зміг. Надалі його передали слідчим Кропивницького відділу поліції.

Скоєне кримінальне правопорушення має ознаки грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя (ч.2 ст.186 ККУ). Наразі чоловіку загрожує позбавлення волі до 6 років.

Нагадаємо, 17-річний хлопець грабував жінок у Голованівському районі.

Читайте також: Подружжя кропивничан пограбували у власній оселі

4bd59b5f326add2efda3115b972fe82e.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар