Восени понад 700 юнаків із Кіровоградщини призвали на військову службу

Восени 710 юнаків із Кіровоградщини, які пройшли медичне обстеження, заходи професійно-психологічного відбору та визнані призовними комісіями придатними до проходження строкової військової служби направили у навчальні центри.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі військкомату.

Зокрема, у Збройні Сили України – 260 осіб, Національну гвардію – 370 осіб, Державну спеціальну службу транспорту – 60 осіб та Державну прикордонну службу – 20 осіб. Після прийняття військової присяги та отримання первинних навичок проходження військової служби усі солдати будуть розподілені у військові частини.

Зазначимо, що визначене для області завдання щодо призову юнаків на строкову військову службу виконано у повному обсязі. За результатами двох призовних кампаній 2018 року до лав ЗСУ та інших військових формувань з Кіровоградщини призвали 1400 юнаків.

Читайте також: Кропивницький військкомат запрошує на службу за контрактом

Основними несприятливими тенденціями призову на строкову військову службу продовжують зберігатися наявність збільшення кількості призовників, які визнаються непридатними до проходження строкової військової служби за станом здоров’я та таких, що перебувають під слідством за адміністративні чи кримінальні правопорушення.

Серед позитивних змін відзначається покращення стану явки призовників та наявність у них бажання після строкової продовжити проходження військової служби за контрактом. Такі зміни сприяють комплектуванню ЗСУ підготовленим та мотивованим особовим складом.

Нагадаємо, близько 700 резервістів прийшли у військкомати Кіровоградщини після оголошення воєнного стану

Поширити:

Залишити коментар:

коментар