Кропивницький поліцейський під час втечі розбив 2 автомобілі СБУ і викинув хабар у вікно

© Прес-група УСБУ в Кіровоградській області

Оперуповноважений сектору карного розшуку одного із районних відділів поліції Кропивницького, якого співробітники СБУ викрили на хабарі, тікав від правоохоронців під час затримання. Він пошкодив 2 автомобілі СБУ, викинув хабар через вікно власної автівки і покинув її за містом. Затримали поліцейського на робочому місці, куди він з’явився наступного дня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-групи УСБУ в Кіровоградській області.

Оперативники спецслужби встановили, що поліцейський з обласного центру вимагав від місцевого мешканця дванадцять з половиною тисяч гривень за «вплив» на колег із міського та районного відділів поліції. За цю суму поліцейський обіцяв сприяти чоловіку у безперешкодному перевезенні деревини для реалізації на території обласного центру.

Під час затримання зловмисник чинив опір. Намагаючись втекти оперуповноважений пошкодив два оперативних автомобілі. Отримані гроші він викинув через вікно власного автомобіля. Правоохоронці виявили і вилучили купюри, а також пошкоджений автомобіль поліцейського, який він сховав за містом.

Співробітники СБ України затримали поліцейського на робочому місці, куди він з’явився наступного дня.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури та прокуратури області.

За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу, затриманим виявився оперуповноважений Роман Слободянюк.

Нагадаємо, сьогодні також в одному з районів Кіровоградщини за підозрою у хабарництві затримали старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції. “Оперативник” нібито вимагав від місцевого мешканця 5 тис. грн за повернення заарештованого транспортного засобу.

53d4d9a7dbb54679f6a0576f3e624d0e.jpg

c34e5eb014dfc39fa1edec7928fadce3.png

a08698219188477765c50dc490d75620.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар