ВАЗ розірвало навпіл унаслідок потрійного ДТП на Кіровоградщині

фото очедця ДТП / © myalexandriya.blogspot.com

12 серпня ввечері на ділянці дороги Е 50 між Знам’янкою та Пантаївкою сталося зіткнення трьох легкових автомобілів – SsangYong, Renault і ВАЗ 2101. Від удару ВАЗ фактично розірвало навпіл. На щастя, загиблих унаслідок аварії немає. Постраждали лише пасажири Renault.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту Моя Олександрія.

Унаслідок ДТП ВАЗ розірвало на дві частини, Renault також отримало серйозні пошкодження.

За інформацією очевидця, аварійну ситуацію створив пікап SsangYong. Він вдарив в задню частину “Жигулі”, а той вилетів на зустрічну і зіткнувся з Renault. Після ДТП водій на SsangYong зник.

“Тілесні ушкодження отримали пасажири Renault. Інших постраждалих немає. За фактом аварії порушено провадження у ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження середньої тяжкості, – ред.)”, повідомила речниця обласного управління Нацполіції Віталіна Бевзенко.

Анонімне джерело в поліції розповіло Моїй Олександрії, що хронологія подій, переказана очевидцем, правильна: пікап SsangYong вдарив “Жигулі”, а той вилетів на зустрічну і зіткнувся з Renault. Після цього, за словами джерела, водій SsangYong зник, але його знайшли поліцейські. Травми отримали пасажири Renault – жінка і дитина. Їх госпіталізували.

© myalexandriya.blogspot.com
© myalexandriya.blogspot.com
© myalexandriya.blogspot.com
© myalexandriya.blogspot.com
© myalexandriya.blogspot.com
© myalexandriya.blogspot.com
Поширити:

Залишити коментар:

коментар