У кропивницькому дитбудинку 1,5-річного малюка облили окропом

© ukr-space.com

У Кропивницькому півторарічного хлопчика облили окропом в будинку дитини. Хлопчик потрапив до реанімації з опіками 12 відсотків тіла.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Сьогодні“.

Марк перебуває в лікарні вже тиждень. Обличчя хлопчика вкрите ранами, такі ж опіки на голові та на шиї. Медики запевняють, що загрози життю дитини вже немає, але хлопчик потрапив до лікарні у дуже тяжкому стані.

Біля лікарні чергують відразу дві матері хлопчика: біологічна і прийомна. Анастасія, рідна мати Марка, свого часу віддала хлопчика в сім’ю Ольги та Олександра, але все одно переживає за стан дитини. Хлопчик перебуває в дитбудинку через те, що його прийомних батьків звинувачують у тому, що вони купили цю дитину. Поки йдуть суди, рідна мати і прийомні батьки об’єдналися і обурені діями вихователів, які допустили біду. Всі троє впевнені: адміністрація намагалася приховати лихо.

У свою чергу, в будинку дитини визнають, що причиною опіків став людський фактор.

“Вихователь з необережності не перевірила, не відрегулювала температуру води і дитині завдала ушкодження”, – говорить в.о. головного лікаря Кіровоградського обласного спеціалізованого будинку дитини Ірина Крижанівська.

У дитбудинку запевняють, що не можуть звільнити няню з роботи, поки не закінчиться службова перевірка. Тим часом опіки на обличчі Марка, за словами лікарів, заживають досить швидко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар