Із початку року на Кіровоградщині на залізниці загинули двоє людей

Із початку 2018 року на території Кіровоградської області, внаслідок наїзду залізничного транспорту четверо людей отримали травми, двоє з них загинули. Найчастіше люди отримували травми, коли йшли по коліях у навушниках чи намагалися проскочити перед поїздом.

Про це у ході засідання обласної ради розповів в.о. головного інженера відокремленого підрозділу «Знам’янська дирекція залізничних перевезень» Андрій Барахтенко, повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ОДА.

Також наголосив на тому, що головною причиною, що призводить до травмування і загибелі людей, є нехтування правилами безпеки на залізничному транспорті. А саме: ходіння по залізничних коліях, перехід перед рухомим складом у безпосередній близькості, прослуховування музики у навушниках при знаходженні на коліях.

Із метою підвищення рівня безпеки на коліях залізничники здійснили ряд заходів:

  • 12 рейдів по перевірці правил утримання переїздів та виконання водіями автотранспорту правил по їх проїзду;
  • провели 67 перевірок рівня освітлення територій станцій та маршрутів проходу пасажирів;
  • розчистили лісонасадження і покращили видимість на 7 залізничних переїздах, відремонтовали 5 пасажирських платформ, перонів і перехідних настилів;
  • встановили 47 додаткових інформаційних стендів попереджувального змісту і покажчиків безпечного проходу залізничних колій.

Читайте також: В Олександрії жінку в навушниках збив поїзд. Постраждала в комі

Поширити:

Залишити коментар:

коментар