Водій маршрутки №4 давав решту на ходу і скоїв ДТП у Кропивницькому

На провулку Степовому у Кропивницькому маршрутка №4 виїхала на зустрічну смугу і врізалася в автомобіль “KIA”. За словами пасажирів, аварія сталася через те, що водій маршрутки відволікся від дороги, коли давав решту. Згодом виявилося, що у чоловіка ще й відсутній поліс страхування.

Подія сталася 13 квітня, близько 9 ранку, повідомила Першій електронній газеті речниця патрульної поліції Кіровоградської області Наталя Трішина.

“Водій БАЗ-2215 “Дельфін” не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та врізався у KIA, який рухався назустріч. У результаті аварії ніхто не постраждав. Під час перевірки документів встановили, що у водія немає полісу страхування”.

Читайте також: Маршрутка №5-А врізалася у білборд: відмовили гальма чи “підрізав” Volkswagen

Як розповіли Першій електронній газеті пасажири, водій тільки-но від’їхав від кінцевої зупинки, почав видавати людям решту, але відволікся і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковиком.

Зазначимо, що згідно з правилами перевезення пасажирів, водій повинен починати рух лише після того, як розрахував решту і видав квитки. Перевізник на маршруті №4 –  КТ “Автолегіон – Варванської Ю.В.”.

На винуватця ДТП патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП та постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Нагадаємо, біля міської прокуратури Skoda збила мотоцикліста.

Читайте також: Маршрутника, який невдало пожартував над мамою загиблого АТОвця, повезли на могилу Героя

фото Наталії Трішиної – з її особистої сторінки у соцмережі Facebook

Поширити:

Залишити коментар:

коментар