Після негоди електропостачання на Кіровоградщині повністю відновили

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
вул. Курганна

Ще учора, 2 квітня, бригади “Кіровоградобленерго” повністю відновили електропостачання у знеструмлених негодою населених пунктах Кіровоградщини. Нагадаємо, вранці 2 квітня без електропостачання залишалося 12 населених пунктів, 2 з яких – частково.

Як розповів Першій електронній газеті речник ПрАТ “Кіровоградобленерго” Сергій Богомільчук, ще по обіді 2 квітня електропостачання до усіх населених пунктів області, які постраждали від негоди, було відновлено.

Нагадаємо, 1 квітня, вітер, пориви якого сягали понад 20 м/с, валив дерева й рекламні конструкції, зривав дахи, спричиняв аварійні відключення електромереж. Станом на 8:00 2 квітня знеструмленими залишалися 9 повітряних ліній у Долинському, Олександрівському, Бобринецькому, Кіровоградському та Новгородківському районах. У Кропивницькому поривчастий ураганний вітер повалив 22 дерева, 6 білбордів та позривав покрівлю із 15 об’єктів. Окрім того, негода пошкодила багато електроопор та позривала дроти.

Більше фото тут:  Вітер у Кропивницькому ламає дерева і зносить білборди

Вітер у Кропивницькому ламає дерева і зносить білборди

Поширити:

Залишити коментар:

коментар