Пасажирський автобус врізався у зупинку в центрі Світловодська

Учора, 28 березня, близько 16:30 по вулиці Героїв України у Світловодську сталася ДТП. Маршрутний автобус “ПАЗ” врізався у зупинку. Одна пасажирка постраждала. По даному факту порушено кримінальну справу.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Світловодськ“.

“Автобус їхав від автостанції у напрямку центральної площі міста і врізався у металеву конструкцію зупинки, – говорить інспектор патрульної поліції Сергій Стороженко, який був на місці події. – За словами водія, у автобуса відмовили гальма і він, щоб не пошкодити інші автомобілі, спрямував транспортний засіб у металевий стовп. Одна пасажирка постраждала і звернулася за медичною допомогою до центральної районної лікарні, діставшись туди самостійно. Ми перекрили дорогу від перехрестя вулиць Героїв України – Чорноморівська і до Героїв України – Гагарiна задля безпеки дорожнього руху. Наразі триває слідство”.

Черговий лікар хірургічного відділення ЦРЛ повідомила, що постраждала у ДТП жінка звернулася на санпропускник. Її оглянули хірург і реаніматолог. Виявили забої, підвищений тиск. Очевидно, що жінка пережила стрес. Не можна виключати і черепно-мозкову травму, бо вона вдарилася головою, тож їй запропонували обстеження і лікування у стаціонарі. Вона відмовилася письмово і пішла додому.

Читайте також: Автівка поліції охорони врізалася в Range Rover у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар