Нетверезий кропивничанин покинув Lexus і почав тікати від патрульних

У неділю, 25 березня, близько 20:00 на вулиці Євгена Чикаленка патрульні помітили автомобіль “Lexus”, який рухався із порушенням правил дорожнього руху. На вимогу зупинитися порушник спочатку сповільнив автівку, а потім, збільшуючи швидкість, почав тікати в сторону райoну Новомиколаївка. Водій роз’їжджав по місту та ігнорував вимоги зупинитися, а потім вибіг із автомобіля і почав тікати.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кіровоградської області у Facebook.

Від так, тікаючи від правоохоронців, порушник проїхав перехрестя з вулицею Миколи Левитського на забороняючий червоний сигнал світлофору, виїхав на зустрічну смугу руху і рухався нею на великій швидкості, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

На вулиці Ігната Гаспаряна чоловік різко зупинився, вибіг з автівки та почав тікати. В салоні авто перебувала 24-річна пасажирка.

Інспектори наздогнали та затримали втікача на вулиці Василя Нікітіна.

Під час спілкування охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти тест на вміст алкоголю в організмі на місці та у медичному закладі чоловік відмовився.

На 31-річного керманича інспектори склали 6 адміністративних матеріалів: за те, що не зупинився на вимогу працівників поліції (ст.122-2 КУпАП), за керування у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) та протокол про адмінзатримання, а також 3 постанови: за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким т.з або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП, за ч.2 ст 122 (Проїзд на червоний сигнал світлофора) КУпАП, ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

Автомобіль порушника передали тверезому родичу водія.

Читайте також: Екшн по-кропивницьки: за одну втечу нетверезий водій “назбирав” 6 протоколів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар