Колесо у маршрутки №5-А відпало через “погану дорогу”, – перевізник

скріншот із відео

Учора, 21 березня, близько опівдня на перехресті вулиць Юрія Коваленка та Попова у Кропивницькому у автобуса БАЗ-2215 “Дельфін” за маршрутом №5-А відпало заднє колесо. Перевізник говорить, що маршрутка перед виїздом пройшла техогляд, а причиною поломки називає “не найкращий стан дороги”.

Відео інциденту у групу “За кермом – Кропивницький” у соціальній мережі Facebook завантажив кропивничанин Олександр Крикуненко.

На опублікованому відео видно, як водій маршрутки оглянув праве переднє колесо, а коли зайшов у салон і рушив із місця – у автомобіля відпало заднє ліве.

Опубліковано Крыкуненком Александром 21 березень 2018 р.

Як пояснив Першій електронній газеті директор ПП “УкрАвтоІнвест”, яке обслуговує цей маршрут, Ігор Найдіч, що перед виїздом маршрутка пройшла техогляд. А причиною поломки маршрутки перевізник назвав “не найкращий стан дороги”. Також він додав, що з автобуса зняли зламані деталі і віддали їх на експертизу.

“На вказаній ділянці дороги покриття знаходиться не у найкращому стані. Це і призвело до такого негативного результату. Ми купуємо запчастини на сертифікованих станціях, тому зламані маточину і шпильки колеса віддали на експертизу, щоб фахівці надали свій висновок. Усі машини після та перед зміною проходять технічний огляд. Якщо знаходять якісь недоліки, то їх виправляють, і лише після цього машина виходить на маршрут. Добре, що колесо відпало не під час руху і ніхто не постраждав”, – говорить Ігор Найдіч.

Нагадаємо, згідно з Проектом рішення №67, граничну вартість разового проїзду одного пасажира у маршрутках ПП “УкрАвтоІнвест” пропонують погодити у розмірі 5,40 грн.


  Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар