У центрі Кропивницького не розминулися маршрутка і автобус

© сторінка Ольги Кочубей у соцмережі Facebook

Учора, 13 березня, близько 17:00 на зупинці громадського транспорту Центральний ринок, що на вул. Преображенській, не розминулися маршрутка №4 та комунальний великогабаритний автобус №118. Зіткнення було незначним – у маршрутки лише відвалилося дзеркало. Поліцію для оформлення ДТП ніхто не викликав.

Про це Першій електронній газеті повідомили очевидці і підтвердили в КП “Електротранс”.

Як розповіла Першій електронній газеті очевидиця подій пані Ольга, зіткнення сталося через те, що водій маршрутки, яка стояла на зупинці, не дав можливості водію автобуса заїхати у карман для громадського транспорту.

“На зупиці стояла маршрутка №4. Автобс під”їжджав і сигналив декілька разів, щоб маршрутка “протянула” трішки вперед. Але водій маршрутки ігнорував сигнали. Тому автобус, коли вивертав, зачепив дзеркало “четвірки”, – розповіла вона.

У свою чергу, заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук розповів, що на комунальному автобусі немає ніяких пошкоджень, а у у маршрутки лише відвалилося дзеркало. За словами водія МАЗа, маршрутник закріпив назад дзеркало і обидві машини поїхали по маршрутам.

Зазначимо, що, як видно із фотографії нижче, маршрутка стояла на зупинці на значно більшій відстані від бордюра, ніж передбачено правилами. Можливо саме це і стало причиною ДТП.

Читайте також: По вул. Преображенській автобус та вантажна “ГАЗель” потрапили в ДТП

Нагадаємо, по вулиці Шевченка у Кропивницькому нетвереза водійка Volkswagen врізалася у припаркований ВАЗ.

Screenshot_11
© сторінка Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького у соцмережі Facebook
29177385_1666750776707389_756969697949253632_o
© сторінка Ольги Кочубей у соцмережі Facebook
Screenshot_12
© сторінка Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького у соцмережі Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар