За проїзд на “майже червоний” у Кропивницькому посеред маршруту зупинили водія “шістки”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Светлана Великая‎

Сьогодні, 6 березня, близько 7:30 на перехресті вулиць Вокзальної і вул. Івана Олінського у Кропивницькому патрульні зупинили маршрутку №6 за те, що водій проїхав на забороняючий сигнал – жовтий, який переходив у червоний. 

Про подію у facebook-групі Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького написала кропивничанка Светлана Великая

“З невідомих причин поліція зупинила маршрутку №6, всіх пасажирів вигнали з дітьми, нічого не пояснивши. Багато людей спізнилися на роботу, зокрема, і в школу. Причина?”, – йдеться в дописі кропивничанки.

Речниця патрульної поліції у Кіровоградській області Наталя Трішина розповіла Першій електронній, що водія маршрутки зупинили за те, що він проїхав на заборонений сигнал світлофора – жовтий, який переходив у червоний. Але, за її словами, ніхто нікого з маршрутки не виганяв, процедура оформлення протоколу зайняла близько 7 хвилин:

“О 7:35 патрульні побачили, як маршрутний засіб перетнув перехрестя вул. Вокзальної і Івана Олінського на забороняючий сигнал світлофора. У маршрутці було багато пасажирів. Патрульний екіпаж зупинив маршрутний автомобіль. Пасажири підтвердили, що водій порушив ПДР. Патрульні виписали на нього постанову за ч. 2 Ст. 122 (Проїзд на забороняючий сигнал світлофора). Це зайняло буквально 5-7 хвилин. Тож ті люди, які чекали, сіли в маршрутку і поїхали далі”, – розповіла Наталя Трішина.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар