В Олександрії пенсіонерка вибігала з-за автобусу і потрапила під колеса автівки

У суботу, 17 лютого, близько 11 ранку навпроти автовокзалу в Олександрії Daewoo Lanos збив пенсіонерку, яка вибігала з-за автобусу. 68-річна жінка отримала закриту черепно-мозкову травму.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Олександрійські новини“.

“Водій пояснив, що рухався зі сторони вулиці Перспективної у напрямку вулиці Григорія Усика. Навпроти автовокзалу він почав виконувати розворот ліворуч, коли з-за автобуса вибігла жінка”, – начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.

Водій не встиг зупинитися і збив потерпілу. Внаслідок цього жінка отримала закриту черепно-мозкову травму. 56-річний водій легковика сам викликав поліцію та “швидку допомогу” на місце події.

Читайте також: В Олександрії вантажівка “влетіла” на подвір’я будинку

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, в Олександрії на зупинці громадського транспорту автобус переїхав жінку. Потерпілу з травмами тазу забрали в лікарню.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар