В Олександрії вантажівка “влетіла” на подвір’я будинку

© Олександрійські новини

Вантажний автомобіль “злетiв” з дороги і зруйнував частину паркану на приватному подвір’ї на перехресті вулиці Бессарабської і провулку Мар’ївського в Олександрії. Лічені сантиметри відділяли кабіну фури від самого будинку. Витягати вантажівку дoвелося рятувальникам.

Подія сталася учора, 28 січня, близько 22:15, повідомляє Перша електронна з посиланням на “Олександрійські новини“.

© Олександрійські новини

Господарі вже лягли спати, коли почули гуркіт ззовні. Виявилося, що до них на пoдвір’я “заїхала” вантажівка. За словами вoдія, кабіну почало “водити” дорогою, він спробував загальмувати, але на слизькій дорозі не зміг уникнути зіткнення.

“Якби вoдій не вивернув, у нас би кута хати не було. А так знесли метрiв сім паркану. Він нам обіцяв компенсувати”, – розповідає власниця будинку Ніна Власенкo.

За словами жінки, це вже не вперше вантажівки опиняються на їхньому подвір’ї. Лише минулого року, 12 січня, бензовоз зніс 17 метрiв паркану. За два роки до цього автомобіль також злетiв тут з дороги – і теж бензовоз.

“Ми вже з рахунку збилися, скільки у нас вже було машин”, – додає господиня.

Власники будинку заявляють, що вже неодноразово зверталися до місцевої влади за допомогою, але безрезультатно.

“Міській владi ми не потрібні”, – обурюється Ніна Власенко.

© Олександрійські новини

За її словами, вони просили про допомогу у міського голови, на що він пообіцяв встановити “лежачих поліцейських”. Та й досі нічого не було зроблено.

Аварії на цій ділянці відбуваються регулярно ще з радянських часiв, скаржиться жінка – і взимку, і влітку. Тож те, що будинок ще стоїть, власниця пояснює “везінням”.

Нагадаємо, 29 січня, у Кропивницького сталася ДТП за участі автомобілів “Chery” та “ВАЗ 2106”. Пасажирку останнього госпіталізували в обласну лікарню з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма та розтягнення м’язів шиї.

“Чорна” п’ятниця та знесена електроопора: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар