У Кропивницькому затриманий на хабарі лікар може вийти з-під варти за майже 200 тис. грн

Учора, 20 січня, Ленінський районний суд визначив міру запобіжного заходу начальнику військово-лікарської комісії поліклініки МВС м. Кропивницького у вигляді тримання під вартою строком 60 діб, або внесення застави у розмірі 193 820 грн. Лікар нібито вимагав з учасника бойових дій 1000 доларів за оформлення ІІІ групи інвалідності.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі УСБУ в Кіровоградській області.

Нагадаємо, 19 січня співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили та затримали посадовця медичного закладу на хабарі в розмірі тисяча американських доларів. Здирнику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Окрім того, у Голованівському районі спіймали на гарячому лікаря-нарколога, який підозрюється у вимаганні хабаря. Медика затримали після того, як він намагався продати місцевим полісменам безкоштовні довідки. За видачу медичних сертифікатів 11 поліцейським нарколог зажадав по 200 гривень з кожного співробітника, а потім погодився на 100 гривень за довідку, зважаючи на «опт». Згодом йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар