Кропивничанин забив до смерті знайому і змусив свого родича спалити її тіло

© Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області

31-річний раніше судимий кропивничанин під час конфліктної ситуації до смерті побив 31-річну знайому. Аби приховати сліди злочину, чоловік примусив свого родича вивезти та підпалити тіло потерпілої. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території лісосмуги було виявлено обгорілий труп жінки зі слідами насильницької смерті.

За інформацією з власних джерел, мова йде про лісосмугу на мікрорайоні Новомиколаївка, поблизу дитсадка №23 і будинку культури “Авіатор”.

Поліцейські негайно виїхали на місце події. У результаті проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що того дня підозрюваний прийшов у гості до родичів. Компанія розпивала спиртні напої. Раптом між зловмисником та однією із гостей виникла сварка. Чоловік наніс жінці тілесні ушкодження, від отримання яких потерпіла померла.

“Аби знищити сліди злочину, громадянин примусив свого родича позбутися тіла убитої й наказав вивезти його та спалити. Однак уникнути відповідальності зловмиснику не вдалося. Менше години знадобилося правоохоронцям, аби встановити місцезнаходження правопорушника. Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), – розповів начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – На території домоволодіння працівники поліції виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення – одяг потерпілої”.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Триває розслідування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар