В Олександрії під колеса автівки ледь не потрапили мама з 6-річною дитиною

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© myalexandriya.blogspot.com

Учора, 7 грудня, мати з 6-річною дитиною переходили дорогу по зебрі, злякалися автомобіля і впали. До поліції надійшов виклик про ДТП із постраждалими.

Як повідомляє “Моя Олександрія“, подія трапилася на вулиці Першотравневій в районі майданчика для мандрівного цирку. За інформацією начальника сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергія Козловського, о 17.20 поліція отримала виклик про те, що на перехресті вулиць Першотравневої та 6-го Грудня сталося ДТП з травмованими.

“При виїзді на місце події встановлено, що вулицю Першотравневу по “зебрі” переходили 38-річна мати з 6-річною дочкою. Вони злякалися автомобіля ВАЗ-21099 під керуванням 53-річного водія, який різко зупинився, і впали на дорогу. Через падіння малолітня дівчинка отримала незначні тілесні ушкодження у вигляді забою чола зліва. Від госпіталізації відмовилися”, – йдеться у повідомленні “Моєї Олександрії”.


Нагадаємо, 6 грудня, близько 8:30 на Межовому бульварі у Кропивницькому водій позашляховика стукнув комунальний автобус №104а і втік з місця ДТП.

23 листопада, автобус №103 їхав по вул. Декабристів і потрапив колесом у просівший люк. Виявилося, що автобусу довелося на перехресті об’їжджати автівки, які за півтори години до того потрапили в ДТП, тому він не помістився на дорозі і заднім лівим колесом провалився у люк на тротуарі.

А 25 листопада, близько 22:30 по вулиці Яновського легковик Geely не дотримався безпечної дистанції руху і врізався у автобус.

Окрім того, 30 листопада, на Великій Балці, двоє нетверезих молодиків побили водія пасажирського автобуса №118. Через цей інцидент зірвалися два рейси 118-го автобусного маршруту – о 17:00 від Великої Балки та о 17:30 від Центрального ринку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар