Поблизу зупинки 17-річний кропивничанин отримав ножа у груди

Поблизу однієї з зупинок громадського транспорту 17-річному кропивничанину 20-річний хлопець вдарив ножем у груди, а потім втік. За це йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них за допомогою звернувся неповнолітній хлопець. Медики діагностували у потерпілого поранення грудної клітини.

Попередньо встановлено, що біля однієї із зупинок громадського транспорту між двома громадянами раптово виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків потерпілий отримав удар ножем. Спричинивши опоненту тяжкі травми, зловмисник зник у невідомому напрямку. Знаряддя злочину – ніж – викинув.

«Упродовж кількох годин поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до злочину. Ним виявився 20-річний раніше судимий місцевий житель. Його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує, він знаходиться у лікарні.

Також під час спільного застілля між двома жителями міста Світловодськ, які тимчасово жили разом, виникла сварка. Молодший з них завдав старшому смертельного удару ножем у шию. За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Кіровоградській області вінницькі оперативники затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні смертельних поранень вночі 8 липня жителю Рудниці Піщанського району. Різанина сталася на пероні біля вокзалу селища. У сварку двох чоловіків втрутився 21-річний місцевий хлопець, який і отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Підозрюваний запевняє, що не знав про смерть місцевого жителя, тому і не думав ховатися від слідства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар