Четверо олександрійських підлітків втекли з інтернату

Фото: radiotrek.rv.ua

Четверо учнів Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату, віком 12 і 13 років, самовільно залишили заклад, учора, близько 15-ї години та мали при собі кількасот гривень. Тривожний виклик до поліції надійшов сьогодні, 21 листопада, о першій ночі, а вже о 4-ій ранку працівники поліції встановили місцезнаходження «втікачів», які перебували вдома в одного з них.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Повідомлення про зникнення дітей правоохоронці отримали від адміністрації закладу. На місце події одразу ж прибули наряд групи сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та працівники відділу ювенальної превенції поліції області.

Правоохоронці відпрацювали наявність у неповнолітніх сторінок у соціальних мережах, коло їх спілкування та родинні зв’язки. Як з’ясувалося, матері двох із дітей позбавленні батьківських прав, один хлопчик проживає з бабусею-опікуном, ще один із мамою.

У результаті кількох годин напруженої роботи поліцейські розшукали «втікачів» за місцем проживання одного з них в іншому районі.

Дітей повернули до школи-інтернату та провели з ними профілактичну бесіду щодо недопущення у подальшому подібних вчинків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар