У Кропивницькому триває студентська баскетбольна ліга

У Кропивницькому триває міський етап Студентської баскетбольної ліги України. Місцеві баскетбольні команди продовжують боротьбу за право представляти місто на другому, обласному, етапі.

Учора в стінах Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка відбулась чергова гра – між командою педуніверситету (тренер Олександр Сукачов) та командою Кропивницького коледжу механізації сільського господарства (тренер Роман Лихошерсов). Перемогу здобула команда педуніверситету.

За словами представника федерації баскетболу Олександра Сукачова, із Кіровоградської області путівку на фінальні змагання регіонального рівня отримають 1-2 команди:

“Після другого етапу стануть відомі команди з кожної області, що виходять на регіональні змагання: Північ, Південь, Захід, Схід, Центр. Але у великих містах, де команд на перших етапах більше, до регіонального етапу допускають 3-4 команди. У Кропивницькому баскетбольних колективів не так багато, тому в третій етап проходять 1-2 команди”.

Перше коло студентської ліги відіграють цього року, а друге – наступного. Усього за перемогу борються шість команд: три з вишів (ЦДПУ, ЦНТУ, КЛА НАУ), одна з коледжу (коледж механізації) та команда спортивної школи.

DSC_0003

DSC_0005

DSC_0011

DSC_0012

DSC_0013

DSC_0014

DSC_0015

DSC_0016

DSC_0017

DSC_0018

DSC_0001

DSC_0002

 Лада Тітова для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар