Уночі нетверезий водій “не помістився” на дорозі в центрі Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація. Фото: патрульної поліції

«Так, я керував авто напідпитку і що?», – прокоментував ситуацію водій, що вчинив ДТП в центрі Кропивницького. Сьогодні, 15 листопада, близько третьої ранку на вулиці Великій Перспективній, біля міської ради нетверезий водій в’їхав у бордюрний камінь.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції.

“22-річний водій автомобіля ВАЗ-2101 не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв наїзд на бордюрний камінь. На щастя, ніхто не постраждав”, – повідомляють у прес-службі.

За інформацією, під час спілкування з керманичем легкового автомобіля інспектори відчули від нього різкий запах алкоголю. Результат алкотестера – 0,69 проміле алкоголю в крові, що у 3 рази перевищує допустиму норму.

«Так, я вживав алкоголь і що?», – прокоментував ситуацію чоловік.

На винуватця ДТП патрульні склали два адміністративних матеріали за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП, та ч.1 ст. 130 (Керування авто у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Варто відзначити, від початку місяця патрульні затримали 17 водіїв, що керували транспортним засобом напідпитку.

Нагадаємо, учора, 14 листопада, близько 18:00 на пішохідному переході по вулиці Велика Пермська у Кропивницькому Daewoo збила 23-річну дівчину. Медики доправили її обласну лікарню з легкими тілесними ушкодженнями.

Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар