Мікроавтобус врізався у стовп по вулиці Куроп’ятникова

Учора, 29 жовтня, близько 20:00 по вулиці Куроп’ятникова у Кропивницькому Opel Vivaro врізався в електроопору. Обійшлося без постраждалих.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“Водій Opel Vivaro 1979 р. не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. Автомобіль отримав механічні пошкодження”.

На порушника поліцейські склали прокол за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планували замінити з понеділка, 25 вересня.

Того ж дня, 22 вересня, близько 15:00, на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.  Наступного дня, 23 вересня, близько 18:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Geely. А 25 вересня, близько 14:00 на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Nissan та Skoda.

26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи. А 29 вересня, ремонтники почали підключення світлофорів до електромережі на опорі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар