Після побиття матері кропивничанин хотів повіситися

© korupciya.com

Учора, 26 жовтня, близько 17-ї години вечора, патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Вокзальній, 41-річний син наніс своїй матері тілесні ушкодження та має намір вчинити самогубство.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

70-річна жінка розповіла охоронцям порядку, що під час сімейної сварки син вдарив її кілька разів, а потім взяв мотузку та пішов до кладової кімнати, щоб повіситися.

Коли ж патрульні відчинили кладову, побачили чоловіка, що лежав на підлозі із зашморгом на шиї.

Громадянин був живий. Про спробу самогубства нагадував кривавий слід на шиї. Патрульні надали потерпілому домедичну допомогу. Чоловік постійно повторював, що обов’язково доведе справу до кінця і спробує знову звести рахунки з життям.

Інспектори викликали карету швидкої. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Нагадаємо, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує, він знаходиться у лікарні.

Крім того, 9 жовтня, близько 18:00, патрульний екіпаж помітив людину, яка у непритомному стані лежала на тротуарі в калюжі крові. Інцидент стався біля однієї з громадських зупинок на проспекті Університетському. Поліцейські викликали медиків та терміново почали надавати потерпілому домедичну допомогу. Довелося перев’язати відкриті рани обличчя, аби зупинити кровотечу.

Своєрідно відзначив свій день народження 19-річний кропивничанин. Тепер цей день хлопець запам’ятає надовго. Поліцейські затримали хлопця після того, як він влаштував стрілянину по автівкам на вулиці Великій Перспективній.

А 26 вересня, близько 15:00 патрульні отримали інформацію про погрозу фізичною розправою на вулиці Архангельській. Заявник повідомив, що біля одного з приватних секторів стоїть автомобіль ВАЗ Priora з салону якого викидають використані шприци. На зауваження чоловіка припинити правопорушення невідомі відповіли погрозою.

Також 19 вересня, близько 19-ї години, на проспекті Університетському 24-річний кропивничанин намагався пограбувати водія маршрутки. Зловмисника затримали патрульні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар