Двоє проти чотирьох: кропивницький патрульний отримав ніж у спину під час затримання грабіжників

У Кропивницькому учора, 26 жовтня, під час затримання грабіжників, заступник командира батальйону патрульної поліції отримав поранення ножем у спину. Поліцейський удвох із колегою затримав двох нападників, двоє втекли. Життю патрульного нічого не загрожує, він знаходиться у лікарні.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив очільник патрульної поліції України Євген Жуков.

“На фото Денис.
Денис громадянин України, і будучи вдома, він, разом зі своїм другом, вчинив як справжній громадянин, якому не байдуже. Денис наразі знаходиться в лікарні міста Кропивницький, з ножовим пораненням у спину, життєво важливі органи не ушкоджені, і це головне!
Денис заступник командира батальйону управління патрульної поліції міста Кропивницький. Починав роботу в патрульній поліції з посади інспектора, наразі вже є досягнення на керівній посаді.
Увечері, 26.10.2017 р., його друг Влад побачив чотирьох осіб, які погрожуючи ножем, намагались забрати гроші у перехожих.
Влад подзвонив Денису по ситуації, Денис одразу викликав екіпаж, та сам вийшов на вулицю, так як це все відбувалось поряд з його будинком.
Далі, Денис та Влад намагались зупинити злодіїв, так одного негідника одразу було знешкоджено, інші напали з ножами на хлопців, підсумок: двоє злодіїв затримані, двоє втікли, громадяни у безпеці, Денис на операційному столі з ножовим пораненням у спину!
Його життю нічого не загрожує, нирка не задіта!”, – написав він.

поранений патрульний поліцейський Денис
патрульний поліцейський Влад, який разом з Денисом затримав зловмисників

Поширити:

Залишити коментар:

коментар