Копи після ДТП на Кіровоградщині викинули тіло друга у криницю

скріншот із відео

Днями троє поліцейських, один співробітник СБУ та цивільний громадянин у Благовіщенському районі поїхали полювати на косулю. На одному з крутих віражів, водій автівки, у якій сиділи мисливці, не впорався з керуванням внаслідок чого сталася ДТП. У результаті аварії загинув 25-річний слідчий місцевого райвідділу поліції. Його товариші вирішили це приховати і позбутися тіла. Загиблого знайшли у колодязі, а машину на дні затопленого кар’єру.

Про це йдеться у сюжеті “Спецкору“, повідомляє Перша електронна.

Попередньо, приятелі прив’язали камінь до ніг чоловіка і кинули його у колодязь. Розбиту машину скинули в 30-метровий затоплений кар’єр, сподіваючись, що там її не знайдуть. Однак рідні зниклого почали бити на сполох і вже наступного дня вирушили з поліцейськими на пошуки.

Спочатку правоохоронці знайшли тіло, потім машину, а згодом і тих, хто у ній перебував. Тоді цивільний зізнався, що наробили учасники фатального полювання.

“У даний час тривають першочергові слідчі дії. Проведено огляд і вилучення автомобіля, на якому провозили тіло, а також допитано очевидців події”, – розповів військовий прокурор Кіровоградського гарнізону Микола Василенко.

За інцидент вже поплатився посадою керівник Благовіщенського райвідділу поліції.

“Нині керівник територіального підрозділу звільнений із займаної посади, а щодо самих учасників події, то наразі вирішується питання про їхнє звільнення з органів поліції”, – зазначила речниця Нацполіції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

Зараз правоохоронці розслідують факт ДТП, а військова прокуратура приховування злочину. Наразі всі учасники трагедії перебувають на волі. Поки що їм не оголосили підозру і не обирали запобіжний захід.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар