У будинку по вул. Попова у Кропивницькому горіли електролічильники

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Сьогодні під ранок на 4 поверсі 9-поверхівки по вул. Попова у Кропивницькому загорілися чотири електричні лічильники.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі У ДСНС у Кіровоградській області.

“22 вересня о 04:24 загорілись 4 електричні лічильники на 4 поверсі 9-поверхового житлового будинку на вул. Попова. Пожежу було локалізовано о 04:40 та о 04:53 – ліквідовано”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в ніч з суботи на неділю, 18 червня, на дев’ятому поверсі будинку за адресою вул. Попова, 9, корпус 1, хтось також підпалив ліфтову кабіну. Ще один підпал ліфта на цій вулиці зафіксували згодом. А ще пізніше – на початку липня – по вул. Попова горіла сміттєва шахта. Загальні збитки від підпалів ліфтових кабін у будинках по вулиці Попова у Кропивницькому сягнули 776 тисяч гривень.

9 вересня під час пожежі на вул. Волкова у Кропивницькому горіли старі речі у сараї. Під час гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка. На вихідних на автодорозі Кропивницький-Знам’янка неподалік села Созонівки Кіровоградського району горіла вантажівка. Унаслідок цього з гострим отруєнням димом госпіталізували 19-річну кропивничанку. 11 вересня у закинутій будівлі в Кропивницькому загорілося сміття.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар