На вул. Попова у Кропивницькому знову пожежа: цього разу горіла сміттєва шахта

фото зі сторінки Інни Самойленко у Фейсбуці

У Кропивницькому чергова пожежа у під’їзді багатоповерхівки. Цього разу горіла сміттєва шахта у будинку за адресою вул. Попова, 22, корпус 1. Протягом місяця на цій вулиці вже горіли два ліфти.

Про це Першій електронній повідомила керівниця ЖЕО № 4 Людмила Запорожець.

За її словами, пожежа була між 4 і 5 поверхами.

Як повідомила у своєму Фейсбуці кропивничанка Інна Самойленко, причиною загоряння було те, шо хтось кинув недопалок в сміттєвий провід на 4 поверсі.

“Там все загорілося і дим піднімався вгору, тому верхні поверхи були в диму. Уже все в порядку, провітрюємо квартири”, – написала вона.

Керівниця ЖЕО зазначила, що на території, за яку вона відповідає, надто почастішали пожежі у під’їздах. Зокрема, два тижні тому, в ніч з суботи на неділю, 18 червня, на дев’ятому поверсі першого під’їзду будинку за адресою вул. Попова, 9, корпус 1, горіла ліфтова кабіна. А цими вихідними, у ніч з п’ятниці на суботу, 1 липня, горів ліфт у третьому під’зді цього будинку. Як повідомляють в прес-службі ДСНС України, горілав кабіна ліфта між 5-м та 6-м поверхами. Силами вогнеборців о 05:54 пожежу було локалізовано та о 07:17 – ліквідовано. Травмованих та загиблих немає.

За словами Людмили Запорожець, вогонь був такої сили, що погоріли двері ліфту від 5 по 9 поверх.

Щодо цих пожеж ліфтів, Людмила Запорожець розповіла, що існують підозри про підпал.

“У підприємстві “Геркон”, яке обслуговує ліфти запевняють, що там немає такої проводки, яка могла б замкнути. Ми підозрюємо, що це підпал”, – говорить керівниця ЖЕО.

За її словами, у цьому мікрорайоні дуже багато випадків, коли невідомі особи проникають у під’їзд і вживають там наркотики, залишаючи після себе шприци. Саме ці люди, на її думку, можуть підпалювати під’їзди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар