Хабар у 80 тис. грн: СБУ спіймала кропивницьку чиновницю

Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою у Кропивницькому викрили на хабарі заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області. Її звинувачують у вимаганні хабара в розмірі 80 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на офіційну сторінку СБУ у Facebook.

Правоохоронці задокументували, що заступник начальника Головного управління та начальник одного з управлінь фіскальної служби вимагали від місцевого підприємця вісімдесят тисяч гривен. За цю суму посадовці обіцяли не відображати в акті податкової перевірки виявлені порушення законодавства та не нараховувати штрафні санкції.

Оперативники спецслужби затримали зловмисниць в одному із розважальних закладів на виїзді з обласного центру під час отримання всієї суми хабара.

Читайте також: Преміум-автівки, автомати та вибухівка: у Кропивницькому поліція “накрила” кримінальну “сходку”

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Чиновницю затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

За даними Центральноукраїнського антикорупційного офісу, ймовірною затриманою є Олена Берестовенко.

“Власні джерела повідомляють, правоохоронці затримали заступника начальника Головного Управління ДФС в області Олену Берестовенко та начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Оксану Реву”, – йдеться у повідомленні.

Дата народження:17 лютого 1978 року

Місце народження: м. Кропивницький

Освіта: вища, у 2001 р. закінчила ЦНТУ.

В органах державної служби з липня 2001 року

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Хабар у 80 тис. грн: СБУ спіймала кропивницьку чиновницю

  1. Це ще раз розвіює той міф, що нібито, “щоб були гарні службовці, вони мають одержувати і гарну платню”. Скільки їм не плати, а хабарі все одно беруть. То вже давно треба за це давати строки стільки років, скільки грошей і взяли.

Коментарі заборонені.