Преміум-автівки, автомати та вибухівка: у Кропивницькому поліція “накрила” кримінальну “сходку”

Учора ввечері, 19 вересня, працівниками карного розшуку апарату поліції області спільно з оперативними службами та із залученням спецпідрозділу «КОРД» було блискавично проведено спецоперацію із затримання учасників кримінальної «сходки». 27 озброєних «до зубів» кримінальників із трьох регіонів України зібралися у Кропивницькому у внутрішньому дворику одного з кафе, аби «обговорити» між собою питання, пов’язані з розподілом сфер впливу.

Про це на своїй сторінці у соймережі Фейсбук повідомив керівник поліції області Сергій Кондрашенко.

“Місцеві та гості прибули на «зустріч» на кількох автомобілях преміум-класу. У кожного при собі була споряджена вогнепальна та холодна зброя. В автомобілях зловмисників під час обшуків поліцейські виявили автоматичну зброю і вибухівку.
За нашою інформацією, з урахуванням наявних між учасниками «сходки» протиріч, подальший розвиток подій міг вийти за межі звичайних спорів і закінчитися стріляниною. Зважаючи на те, що події відбувалися в спальному мікрорайоні, де поряд знаходиться школа та стадіон, а місцеві мешканці проводили дозвілля, прогулюючись на прилеглій до закладу території, було прийнято рішення діяти негайно”, – написав Сергій Кондрашенко.

Сама спецоперація тривала впродовж кількох хвилин. Жоден із кримінальників не встиг застосувати наявну зброю.
Нині арсенал із чотирьох пістолетів, двох револьверів, двох автоматів, гранати, десятків набоїв та ножів направлено для проведення експертиз.

За даними Першої електронної газети, події відбувалися в одному із кафе на вул. Волкова.

Опубліковано Сергієм Кондрашенком 20 вересня 2017 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Преміум-автівки, автомати та вибухівка: у Кропивницькому поліція “накрила” кримінальну “сходку”

  1. І дуже ймовірно, що з цих 27ми бандюганів до відповідальності притягнуть лише власника кафе!

Коментарі заборонені.