У Кропивницькому біля спортшколи водій “Волги” протаранив “Москвич” і втік

Сьогодні, 7 вересня, близько 18:30 по вулиці Велика Перспективна у Кропивницькому сталася ДТП. На великій швидкості у “Москвич” ззаду в’їхала “Волга”, яка відразу поїхала з місця аварії. Водії, які проїздили поряд, змогли відзняти відео зіткнення та передати його патрульним, які поїхали наздоганяти “Волгу”.

Про це кореспонденту Першої електронної розповіли очевидці.

Зі слів свідків, обидві автівки рухалися по вулиці Велика Перспективна в сторону центру міста. Водій “Волги” не розрахував швидкості та дистанції руху і протаранив ззаду “Москвич”. Чоловік вирішив втекти з місця ДТП і повернув із Великої Перспективної у Василівський провулок.

Читайте також: Зупинився пропустити школярку: у Кропивницькому стукнулися Honda та Ford Transit

Коли з’явилися поліцейські, кропивничани надали їм відео з реєстратора у машині, аби ті змогли ідентифікувати “Волгу”.

У результаті аварії ніхто не постраждав.

Детальні обставини дорожньо-транспортної пригоди читайте згодом на Першій електронній.

Нагадаємо, 6 вересня, на перехресті вулиць Варшавської та Леваневського сталася ДТП за участі двох автомобілів ВАЗ. У результаті аварії 4 постраждалих потрапили в лікарню з підозрою на тяжкі травми. За словами свідків, ймовірною причиною аварії була маршрутка, яка зупинилася перед перехрестям і закрила огляд дороги водіям. Одна з автівок намагалась об’їхати маршрутку, і в цей час інший ВАЗ виїжджав на перехрестя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар