Через суд підприємство примушують розвивати інфраструктуру Світловодська

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині прокуратура через суд вимагає від підприємства виконати вимоги Закону та взяти участь у розвитку інфраструктури м. Світловодська. Знам’янська місцева прокуратура у судовому порядку вимагає від підприємства – забудовника укласти договір із виконкомом Світловодської міської ради про залучення коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста при будівництві житлового комплексу у м. Світловодську.

Підставою звернення прокуратури до суду стало те, що забудовник у порушення вимог містобудівного законодавства після завершення будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Світловодську, кошторисна вартість якого становила понад 5 млн грн, не звернувся до Світловодської міської ради для укладання договору пайової участі у розвитку інфраструктури міста. Як наслідок, громада Світловодська недоотримала кошти в розмірі 104, 5 тис грн  для створення і розвитку міської інфраструктури.
Наразі позовна заява прокуратури перебуває на розгляді у господарському  суді Кіровоградської області.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області      

Поширити:

Залишити коментар:

коментар