СБУ “замінувала” торговий центр у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 30 серпня, в ТРЦ Depo’t center виявили підозрілий пакет. Охорона та адміністрація ТРЦ оперативно спрацювала та евакуювала відвідувачів на вулицю до приїзду спецслужб. Як виявилося, таким чином СБУ проводила позапланове навчання.

Метою навчання була перевірка взаємодії підрозділів охорони, поліції і ДСНС під час протидії тероризму. Навчання проводилось без попередження керівництва ТРЦ.

«Під виглядом співробітника «Нової пошти» у торговий центр зайшов молодий чоловік. У нього в руках був пакет, який він залишив біля ескалатора і пішов. Завдяки уважності та оперативним діям співробітників охорони та адміністрації торгівельного центру всіх відвідувачів та працівників ТРЦ організовано вивели на вулицю. У цей час підозрілим пакетом уже займалися відповідні служби. Всі показали достатню готовність протидіяти терористичним диверсійним проявам», – розповів керуючий ТРЦ Depo’t center Ігор Безуглий.

Нагадуємо, що треба бути пильними. При виявленні підозрілих предметів просимо повідомити охорону та зателефонувати на лінію «102». Ні в якому разі не можна чіпати ці предмети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар