Неподалік Кропивницького нетверезий водій “відправив” жінку та дитину з переломами ніг у лікарню

Фото: ‎Олександр Овсяник‎

25 серпня, близько 23:20, у Кіровоградському районі на автодорозі Кропивницький-Платоново сталася ДТП за участю автомобілів Hyundai та Mercedes, за кермом якого їхав нетверезий молодик. У результаті аварії двоє пасажирів Hyundai отримали тілесні ушкодження.

Про це в соцмережі Фейсбук повідомив Олександр Овсяник, дружина та донька якого постраждали в аварії. Першій електронній у прес-службі ГУ НП Кіровоградської області підтвердили інформацію про факт ДТП.

Повідомляється, що за кермом Mercedes був місцевий мешканець 1995 року народження. У медичному висновку, який у Фейсбуці оприлюднив Олександр Овсяник, вказано, що водій Mercedes знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: У Кропивницькому не розминулися Lexus та ВАЗ. Є постраждалі

Чоловік, чиї дружина та донька постраждали в аварії, стверджує, що вони знаходяться в обласних лікарнях у Кропивницькому з тяжкими переломами ніг (жінка – у Обласній лікарні, дитина – у Дитячій обласній – ред.).

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Але у поліції наголосили, що після висновку судмедекспертизи провадження може бути перекваліфіковане на ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Все залежить від ступеня ушкоджень, які визначать медики.

Читайте також: У Кропивницькому нетверезий водій вантажівки врізався у дерево, втік з місця ДТП і потрапив у ще одну аварію

Нагадаємо, у ДТП в Одесі загинула мешканка Новоукраїнки. Її 13-річна донечка досі в реанімації.

Фото: ‎Олександр Овсяник‎

Поширити:

Залишити коментар:

коментар