Поблизу автовокзалу у Кропивницькому майже одночасно сталися дві ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 серпня, близько 12:00 неподалік автовокзалу по вул. Євгена Тельнова у Кропивницькому сталися дві ДТП.

Інформує Перша електронна.

Близько 12:00 сталася ДТП за участі автомобілів Chery та КАМАЗ.

Патрульні, які прибули на місце події розповіли кореспонденту Першої електронної, що в ДТП ніхто не постраждав. Автівки зазнали механічних пошкоджень.

Читайте також: Неподалік Кропивницького нетверезий водій “відправив” жінку та дитину з переломами ніг у лікарню

За попередньою інформацією, водій КАМАЗу їхав в сторону ЦНТУ, не дотримався безпечної дистанції руху, внаслідок чого відбулося зіткнення з Chery. За словами патрульних, обидва водії були тверезими.

Друга аварія сталася на перехресті вул. Євгена Тельнова та Яновського приблизно через 15 хвилин (12:15). ВАЗ 2106 “поцілував” BMW.

Як розповіли поліцейські, водій BMW їхав по вулиці Євгена Тельнова у лівій смузі і збирався повертати на зелене світло світлофора ліворуч. Однак, за словами водія, він подумав, що може не встигнути проїхати і зупинився. В цей час, ВАЗ їхав позаду, не витримав безпечної дистанції і врізався у BMW. На щастя, обійшлося без жертв.

Читайте також: У Кропивницькому не розминулися Lexus та ВАЗ. Є постраждалі

Патрульні говорять, що одними з причин, які вплинули на аварію, могли стати затоновані фари у BMW та різне покриття гуми на колесах ВАЗу.

Водії вирішили розійтися за європротоколом. На них обох наклали штраф.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар