У Малій Висці знайшли потопельника, якого перед загибеллю побили знайомі

На Кіровоградщині поліцейські з’ясовують обставини загибелі мешканця Маловисківського району, тіло якого було виявлено у місцевому ставку. Потерпілий – 30-річний чоловік – під час відпочинку біля водойми посварився зі своїми знайомими. Після бійки чоловіка у безпорадному стані лишили на місці пригоди, що у підсумку і призвело до його смерті.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області.

Повідомлення про виявлення у воді тіла місцевого жителя надійшло до поліції минулого тижня. За висновками судово-медичного експерта, чоловік загинув внаслідок утоплення. Працівники поліції встановили, що до того, громадянин мав конфлікт з групою осіб, що разом з ним відпочивали в день, коли сталася трагедія. За словами свідків, через непорозуміння і неприязні відносини, двоє громадян, 27 та 28 років, у суперечці застосували силу. Після інциденту зловмисники лишили побитого знайомого в безпорадному стані. Як чоловік потім міг потрапити до водойми, в даний час з’ясовують слідчі.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та ч.3 ст. 135 ККУ «Залишення в небезпеці». Двом особам в даний час повідомлено про підозру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар